28.02.2021

  • Снимка: Булфото, архив Основателят на Съюза на свободните демократи Стефан Софиянски разкри пред БТв, че е разбрал, че са в една коалиция със Съюза на комунистите от дъщеря си, която го информирала по телефона.

  • Колегите са направили техническа грешка, преговаряли с други партии, пък подписали ... няма какво да обсъждаме, утре ще напуснем, заяви Софиянски, който сега е редови член на партията, пише OFFnews.

  • Софиянски уточни, че партията на Васил Божков, за чийто син е омъжена Ива Софиянска-Божкова, няма да се явява чрез ССД на парламентарния вот.

  • Той подчерта, че комунистите, които са избили много хора, в това число и неговия дядо, са се прекръстили на БСП и ГЕРБ, а от Съюза на комунистите поне са останали верни на идеите си.

23/02/21 12:32

Софиянски: Комунистите, които са избили много хора и моя дядо, са се прекръстили на БСП и ГЕРБ

Снимка: Булфото, архив Основателят на Съюза на свободните демократи Стефан Софиянски разкри пред БТв, че е разбрал, че са в една коалиция със Съюза на комунистите от дъщеря си, която го информирала по телефона. "ССД напуска коалицията Граждани на протеста, в която е...

Petel ·

Софиянски: Комунистите, които са избили много хора и моя дядо, са се прекръстили на БСП и ГЕРБ

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook