12.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Бившият атакуващ полузащитник наЦСКА Вив Соломон-Отабор сподели, че е бил обиждан на расова основа по три пъти на мач по време на престоя си на Българска армия.

  • Съотборниците ми също бяха страхотни, обясни бившето крило на ЦСА Вив Соломон-Отабор в интервю за Дайли Мейл за расизма в България.

  • Пред английската медия Daily Mail той все пак отказа да изтъква само лошите неща, споделяйки, че престоят му в състава на червените е бил изпълнен с полезни неща в професионален план.

  • Отабор беше освободен по време на пандемията от коронавирус, за да бъдат ограничени финансовите последици върху клуба, предизвикани от кризата.

06/06/20 13:08

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Вив Соломон-Отабор все пак изтъкна и позитивите на краткия си престой в България

Бившият атакуващ полузащитник на ЦСКА Вив Соломон-Отабор сподели, че е бил обиждан на расова основа по три пъти на мач по време на престоя си на "Българска армия". Отабор беше освободен по време на пандемията от коронавирус, за да бъдат ограничени финансовите последици...

Fakti ·

Вив Соломон-Отабор все пак изтъкна и позитивите на краткия си престой в България

Fakti

Соломон-Отабор: В България има расизъм, но това не е най-важното

"Да, получавах расистки обиди, но това не е най-важното. ЦСКА е велик клуб. Когато това се случи, ми се обади президентът, за да ми обясни, че това са глупаци, които не знаят какво правят. Съотборниците ми също бяха страхотни", обясни бившето крило на ЦСА Вив Соломон-Отабор...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook