06.06.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева по повод обстоятелството, че депутатът Хасан Адемов се оказа заразен с коронавирус.

  • След резултатите от тестовете на народните представители ще решим какво да правим.

  • На въпрос дали е възможно ли е депутатите да са поставени под 14-дневна карантина и това да осуети актуализацията на бюджета, председателят на Народното събрание коментира, че ще се реши утре.

  • Мутафчийски, ще решим утре като излязат тестовете, допълни още Караянчева.

01/04/20 01:23

КЛЮЧОВИ ДУМИ

След като обявиха, че депутат е с коронавирус, председателят на Народното събрание обяви: "Нека и Мутафчийски каже какво да правим"

След резултатите от тестовете на народните представители ще решим какво да правим. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева по повод обстоятелството, че депутатът Хасан Адемов се оказа заразен с коронавирус. На въпрос дали е възможно ли е депутатите да...

Petel ·

След като обявиха, че депутат е с коронавирус, председателят на Народното събрание обяви: "Нека и Мутафчийски каже какво да правим"

Petel

Караянчева: След резултатите от тестовете на депутатите ще решим какво да правим, нека каже и Мутафчийски

След резултатите от тестовете на народните представители ще решим какво да правим. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева по повод обстоятелството, че депутатът Хасан Адемов се оказа заразен с коронавирус. На въпрос дали е възможно ли е депутатите да са...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook