12.12.2019

  • Сирийската армия е освободила от терористи четири села в южната част на провинция Идлиб и се приближава до западните покрайнини на Хан Шейхун, съобщава Al-Masdar, цитиран от ТАСС.

  • Според информацията, правителствените сили са премахнали банди на терористичната група Джебхат ал Нусраот селата Кафр-Айн, Хирбет-Муршид, Ел-Минтар и са заели височините на Тел Ас.

  • Хан Шейхун е разположен на стратегическата магистрала Хама-Алепо, на 52 км от провинциалния център Идлиб (330 км от Дамаск).

  • Нашите въоръжени сили нанесоха значителни загуби на формированията на терористите, които държаха отбраната в тези райони и ги принудиха да се оттеглят към Хан Шейхун, където се намира основният аванпост на противника, коментира военен източник.

14/08/19 17:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Сирийската армия атакува и премахва терористи в южната част на Идлиб

Сирийската армия е освободила от терористи четири села в южната част на провинция Идлиб и се приближава до западните покрайнини на Хан Шейхун, съобщава Al-Masdar, цитиран от ТАСС. Според информацията, правителствените сили са премахнали банди на терористичната група Джебхат...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook