27.02.2020

  • Наред с граждани и чители, на събитието присъстваха деца от мрежата на читателските детски клубове „Бисерче вълшебно“ към фондация „Детски книги“ с председател Вал Стоева.

  • Както отбеляза директорът на НБ „Иван Вазов“ – Димитър Минев, който връчи наградите, това са призове за онези, които обичат книгите и библиотеката, без оглед на възраст, социална и каквато и да е друга характеристика.

  • Най-бурни аплодисменти получиха двете сестри Виктория и Каролин Стратеви, съответно на 4 и 1 година, чиито родители са въвели децата си още от самото раждане в библиотеката.

  • Неговият поглед е насочен от класически и съвременни детско-юношески романи /Емил Конрад, Джеф Кини…/ до фентъзи /Джоан Ролинг, Рик Риърдън…/, исторически, приключенски и криминални заглавия.

12/06/19 14:08

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Сестри на 1 и 4 г. станаха читатели на годината в НБ Иван Вазов

На 12 юни НБ „Иван Вазов“ – Пловдив връчи традиционните си награди „Читател от 5 до 105“, които са и част от програмата на „Пловдив чете“. Наред с граждани и чители, на събитието присъстваха деца от мрежата на читателските детски клубове „Бисерче вълшебно“ към фондация „Детски...

Plovdiv Online ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook