15.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка: Булфото Утре, 3.12.2019 г.,Бисер Петковще предаде поста министър на труда и социалната политика на Деница Сачева, пише Novini.bg.

  • Припомняме, че в петък, 29 ноември, премиерът Бойко Борисов поиска и получи оставката на социалния министър Бисер Петков.

  • Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

  • Това бе съобщено от МТСП, въпреки, чевсе още съобщение за официалното й назначаване не е изпратено от МС, нито е публикувано на страницата на правителството.

02/12/19 19:28

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Сачева сменя утре Бисер Петков. Защо обаче той си тръгва?

Във вторник ще се гласува кандидатурата на Деница Сачева за поста на социален министър. Тя ще замени Бисер Петков, чиято оставка беше поискана от премиера Бойко Борисов. През последните години Деница Сачева беше зам.-министър на образованието. Мисията ѝ беше връщането...

Dnes Bg ·

Сачева сменя утре Бисер Петков. Защо обаче той си тръгва?

Dnes Bg

Деница Сачева сменя Бисер Петков утре

Бисер Петков предава поста министър на труда и социалната политика на Деница Сачева утре. Това бе съобщено от МТСП, въпреки, чевсе още съобщение за официалното й назначаване не е изпратено от МС, нито е публикувано на страницата на правителството. Церемонията ще се...

News BG ·

Деница Сачева сменя Бисер Петков утре

Φωτογραφία αρχείου

Бисер Петков предава поста си на Деница Сачева утре

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика. Церемонията ще се проведе от 12 часа във фоайето на втория етаж в Министерството на труда и социалната политика.

FrogNews BG ·

Бисер Петков предава поста си на Деница Сачева утре

FrogNews BG

Бисер Петков предава утре поста си на Деница Сачева

Снимка: Булфото Утре, 3.12.2019 г., Бисер Петков ще предаде поста министър на труда и социалната политика на Деница Сачева, пише Novini.bg. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика. Церемонията ще се проведе от 12 часа във фоайето...

Petel ·

Бисер Петков предава утре поста си на Деница Сачева

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook