21.05.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Тогава децата опознават света и започват да се формират като личности, изграждат мисленето и маниерът си на общуване.

  • Речникът на малчуганите трябва да се обогатява, за да се подобри изразителността, образността и емоционалността при комуникиране.

  • Умението им точно и правилно да употребяват думите не се отнася само до механичното и фонетично овладяване, а до възможността да осмислят съдържанието на всяка една дума.

  • В нито един период от развитието на човека няма такова неподправено и искрено емоционално насищане с информация, както във възрастта от 4 до 7 години.

14/03/19 17:25

Русенска клиника се грижи за речевото развитие на малчуганите

Логопедични центрове „Медика“ в Русе, от 25 до 31 март спират своето внимание на важния въпрос за речевото развитие на децата от 4 до 7-годишна възраст. Децата трябва да осмислят съдържанието на всяка дума, а употребата им да не свежда само до нейното механично и фонетично...

Actualno ·

Русенска клиника се грижи за речевото развитие на малчуганите

Actualno

Седмица на речевото развитие

Логопедични центрове „Медика“ посвещават последната седмица на месец март на речевото развитие на децата от 4 до 7-годишна възраст. В нито един период от развитието на човека няма такова неподправено и искрено емоционално насищане с информация, както във възрастта от 4...

DarikNews Bg ·

Седмица на речевото развитие

DarikNews Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook