16.10.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • „По най-категоричния възможен начин отхвърляме решението да се поощрява местното законодателство и да се налага цензура върху „Рокетмен“ на руския пазар“, заявяват Джон и създателите на продукцията.

  • РИА Новости съобщава, че министърът на културата на Русия Владимир Медински е отрекъл намеса на държавата и е заявил, че решението е било изцяло на компанията разпространител.

  • Тогава говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Путин е имал готовност да разговаря с Джон по въпроса, но „графиците им не съвпадали“, поради което среща между двамата не се състоя.

  • Елтън Джон, който на няколко пъти е пял в Русия, се е обявявал против законодателството и преди.

12/06/19 14:25

Елтън Джон скочи срещу Русия, орязали хомосексуалните сцени във филма за живота му

„По най-категоричния възможен начин отхвърляме решението да се поощрява местното законодателство и да се налага цензура върху „Рокетмен“ на руския пазар“, заявяват Джон и създателите на продукцията. В позицията се казва още, че от продуцентското студио са били смели и...

FrogNews BG ·

Елтън Джон скочи срещу Русия, орязали хомосексуалните сцени във филма за живота му

FrogNews BG

"Рокетмен": Реджиналд Дуайт го няма, да живее Елтън Джон

"Рано или късно всеки човек измисля за себе си история, която смята за свой живот." Думите на Макс Фриш звучат особено актуално в контекста на един от очакваните филми на годината - "Рокетмен". В последните близо двайсет години живата легенда сър Елтън Джон и съпругът му...

WebCafe Bg ·

"Рокетмен": Реджиналд Дуайт го няма, да живее Елтън Джон

WebCafe Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook