18.01.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Според The ​​Sun, акаунтите на принц Хари и Меган Маркъл в SoundCloud са съответно SpikeyMau5 и Bogart & Gus (така се казват двете им кучета).

  • Що се отнася до Меган, или Bogart & Gus в музикалната мрежа за споделяне, сред фаворитите на бившата актриса вероятно са Ета Джеймс, Джони Мичъл, Джеймс Бей и Дисклоужър, уточняват от Hello!.

  • Явно музиката е една от най-силните им страсти, за което говорят и дългогодишните им и близки отношения с куп звезди от музикалната сцена като Адел, например.

  • Този на херцогинята пък е комбинация от имената на двете им кучета.

13/01/21 17:14

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Принц Хари, Меган Маркъл, любимата им музика и имат ли профили в SoundCloud

Принц Хари и Меган Маркъл закриха акаунтите си в Twitter и Instagram, но май продължават да са потребители на музикалната платформа SoundCloud - под псевдоними, разбира се. Явно музиката им е голяма страст, за което говорят и дългогодишните им близки отношения с куп звезди...

LifeStyle ·

Принц Хари, Меган Маркъл, любимата им музика и дали имат профили в SoundCloud

Принц Хари и Меган Маркъл закриха акаунтите си в Twitter и Instagram, но май все още влизат в SoundCloud, под псевдоними, разбира се. Явно музиката е една от най-силните им страсти, за което говорят и дългогодишните им и близки отношения с куп звезди от музикалната сцена...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook