29.10.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • В Банско, Боровец и в Пампорово ще се спазват общите правила за превенция, наложени от здравното министерство, информира Нова ТВ. „С маски в затворени пространства.

  • Трите големи зимни курорта у нас се готвят за старта на сезона.

  • „С оглед на COVID-19 имаме екип на Боровец, който в момента е в Италия и Австрия, за да търси добрите практики над това, което вече имаме”, сподели Адриана Ангелова.

  • „Най-новото нещо, което ние ще имаме като тази година, е 24-часова нон-стоп продажба на карти от автомати, които ще се купуват с кредитни карти”, заяви Обрейков.

17/10/20 15:20

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Предпазни мерки взимат зимните ни курорти за сигурността на гостите

Трите големи зимни курорта у нас се готвят за старта на сезона. Те ще разчитат най-вече на българския турист. В Банско, Боровец и в Пампорово ще се спазват общите правила за превенция, наложени от здравното министерство, информира Нова ТВ. „С маски в затворени пространства....

Blagoevgrad utre ·

Предпазни мерки взимат зимните ни курорти за сигурността на гостите

Blagoevgrad utre

Трите големи зимни курорта у нас се готвят за старта на сезона

Трите големи зимни курорта у нас се готвят за старта на сезона. Те ще разчитат най-вече на българския турист. В Банско, Боровец и в Пампорово ще се спазват общите правила за превенция, наложени от здравното министерство, предава Нова телевизия. „С маски в затворени пространства....

Profit ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook