01.10.2020

  • Сега се работи по оперативната програма с Министерството на икономиката, за да може тези дейности, които се заложат, да са максимално полезни за бизнеса, допълни министърът.

  • Предвижда се създаването на различни електронни паспорти, образно казано, на местата за настаняване и хранене, както и други опции, важни за бизнеса за дигитализация.

  • Фандъкова информира, че чрез Стратегията за дигитална трансформация, която сега се обсъжда в Столичния общински съвет, се цели подкрепа и работа за намаляване на административната тежест за хората и бизнеса.

  • Поли Карастоянова от НБТ предложи експертизата на членовете на организация при разработването на концепцията за специален туристически бранд на София като видима и значима европейска дестинация.

14/02/20 12:19

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Предвиждат създаването на различни електронни паспорти в туризма

Министър Николина Ангелкова заяви по време на седмата годишна среща на Националния борд по туризъм /НБТ/, че се очаква представителите на бизнеса чрез Министерството на туризма да могат да се възползват от новата оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност"/ОПИК/...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook