17.04.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Американският актьор Уолтър Олкевич, който изигра няколко роли в телевизионния сериал Туин Пийкс (Туин Пийкс, 1990 г. - 1991 г.), почина на 72-годишна възраст в Лос Анджелис, съобщава ТАСС.

  • Олкиевич е известен на широката общественост с ролите си като барман Жак Рено и собственик на Къщата край бара Жан-Мишел Рено в телевизионния сериал „Туин Пийкс“ на Дейвид Линч.

  • Уолтър Олкевич получава популярност с ролята си на бармана Жак Рено в „Туин Пийкс” и след това в продължението – „Туинс Пийкс – огън, следвай ме”.

  • През последните 20 години Олкевич е имал здравословни проблеми и е претърпял поредица от операции на коляното, в резултат на което е прикован към леглото и е принуден да си даде почивка от кариерата.

08/04/21 07:04

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Почина известен актьор от "Туин Пийкс"

Американският актьор Уолтър Олкевич, който изигра няколко роли в телевизионния сериал "Туин Пийкс" (Туин Пийкс, 1990 г. - 1991 г.), почина на 72-годишна възраст в Лос Анджелис, съобщава ТАСС. За това информира синът му - сценаристът Зак Олкевич. По думите му, актьорът...

Actualno ·

Почина актьор от култовия сериал „Туин Пийкс”

На 72-годишна възраст е починал американският актьор Уолтър Олкевич, получил популярност от култовия сериал „Туин Пийнкс”, съобщава изданието Hollywood Reporter. За смъртта на Олкевич е потвърдил синът му Зак. Той е уточнил, че баща му е починал в дома си в Лос Анджелис В...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook