28.02.2021

  • Наложените от Варненския окръжен съд мерки за неотклонение „задържане подстража“ спрямо двамата мъже, обвинени за контрабандата на над 400 кг.хероин, бяхапотвърдени от състав на Апелативния съд днес.

  • Наркотикът беше намерен на 7 февруари при проверка на контейнери, пристигнали на пристанищеВарна – Запад от Дубай със страна на произход на пратката Ислямска република Иран.

  • Двамата бяха привлечени към наказателна отговорност за пренасяне в съучастиепрез границата на страната високорискови наркотични вещества без надлежноразрешително - престъпление по чл.

  • Мурат като собственик на фирмата получател на дрогата е митническият инспектор Светослав Филев са участвали в пренасянето на високорисково наркотично вещество - хероин с общо тегло от 401,468кг.

23/02/21 12:42

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Постоянен арест за Мурат и Светослав, обвинени в трафик на 400 кг хероин през Варна

Апелативният съд във Варна потвърди мерките за неотклонение на двамата мъже, обвинени за контрабанда на над 400 кг. хероин. Наложените от Варненския окръжен съд мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата мъже, обвинени за контрабандата на над 400 кг. хероин,...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook