23.01.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Областният управител Здравко Димитров и изпълнителният директор на „Аш Индъстрийс“ ООД Алон Сегеф подписаха договор за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр.

  • Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат – Въча“ На срещата присъстваха и Моше Хершо – изпълнителен директор „Бизнес развитие“ на „Израел електрик корпорейшън“ и експерти от Областна администрация.

  • Искам да благодаря на екипа, който работи от област Пловдив, без които това предпроектно проучване нямаше да може да се случи”, каза Здравко Димитров.

  • Защото този успех е важен както за Пловдив, така и за областта.

14/08/19 15:49

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Подписаха договор за проучвания за каскада Въча

Областният управител Здравко Димитров и изпълнителният директор на „Аш Индъстрийс“ ООД Алон Сегеф подписаха договор за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат –...

Plovdiv Online ·

Договор стартира проекта "Въча" за чиста питейна вода

Областният управител Здравко Димитров и изпълнителният директор на „Аш Индъстрийс“ ООД Алон Сегеф  подписаха договор за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада  „Доспат...

BNR BG ·

Договор стартира проекта "Въча" за чиста питейна вода

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook