09.03.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Според вестник Политико Тръмп преди това, е казвал на хората около себе си за намерението си да се кандидатира за президент на САЩ на следващите президентски избори.

  • В същото време, тя призна, че ръководството на партията би приветствало усилията на Тръмп да върне републиканците към мнозинството в Камарата на представителите и Сената на Конгреса на САЩ.

  • На 24-ти януари бившият съветник на президентската кампания Джейсън Милър заяви пред CNN, че Тръмп е изоставил плановете за създаване на нова политическа партия.

  • От кандидатите зависи да решат дали да участват в изборите, каза Макданиел.

28/01/21 10:13

Те очакват подкрепа от него

Ръководството на Републиканската партия няма да призовава Доналд Тръмп да се кандидатира за президентския пост на следващите избори. Това обяви председателят на Националния комитет на партията Рона Макданиел, цитирана от FOX News. Групата ще остане неутрална. Смята се,...

Fakti ·

Те очакват подкрепа от него

Fakti

Партията на Тръмп няма да го призове да се кандидатира за президен през 2024 г.

Ръководството на Републиканската партия на САЩ няма да призовава бившия президент Доналд Тръмп да се кандидатира за президентския пост през 2024 г. Това изявление беше направено в интервю за Асошиейтед прес от председателя на Националния комитет на партията Рона Макданиел,...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook