11.08.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • От 24 юли в Англия ще влезе в сила задължително изискване за носене на медицински маски в магазините, съобщава „Блумбърг”, като се позовава на информация от канцеларията на премиера на Веаликобритания Борис Джонсън.

  • Опозиционната Лейбъристка партия критикува правителството на Джонсън, че не е приложило мярката по-рано в Англия.

  • „Появяват се все повече доказателства за това, че носенето на лицеви предпазни средства в закрити помещения помага за защита на хората от коронавируса.

  • Министър-председателят беше ясен, че хората трябва да покриват лицата си в магазините и ние ще го направим задължително от 24 юли, каза говорител на Даунинг стрийт в понеделник.

14/07/20 07:44

Маските в магазините във Великобритания - задължителни от 24 юли

Клиентите в магазините в Англия ще трябва задължително да носят маски от 24 юли с цел да бъде ограничен рискът от ново увеличение на разпространението на новия коронавирус, съобщи Ройтерс, като се позовава на кабинета на премиера Борис Джонсън. Миналата седмица Джонсън...

24 chasa Bg ·

Маските в магазините във Великобритания - задължителни от 24 юли

Φωτογραφία αρχείου

От 24 юли в Англия става задължително носенето на предпазни маски в магазините

От 24 юли в Англия ще влезе в сила задължително изискване за носене на медицински маски в магазините, съобщава „Блумбърг”, като се позовава на информация от канцеларията на премиера на Веаликобритания Борис Джонсън. „Появяват се все повече доказателства за това, че носенето...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook