28.03.2020

  • Легендарните бивши треньори на Байерн Мюнхен Отмар Хитцфелд и Юп Хайнкес призоваха клубното ръководство да даде дългосрочен договор на временния наставник Ханзи Флик.

  • Началото на месец март е идеалното време двете страни да седнат на масата и да планират бъдещето, заяви 71-годишният Хитцфелд, който качи Байерн на европейския връх през 2001 година.

  • 74-годишният Хайнкес, който покори Европа с баварците през сезон 2012/2013 при историческия требъл, допълни: Желателно е в средата на месец март да има яснота по треньорския въпрос за следващия сезон.

  • Флик е най-успешният треньор в историята на Байерн по отношение процента спечелени мачове (80%), но все още не е тестван на най-голямата сцена - елиминациите в Шампионската лига.

14/02/20 08:45

КЛЮЧОВИ ДУМИ

От обич: Легендарните Хитцфелд и Хайнкес притискат шефовете на Байерн

Легендарните бивши треньори на Байерн Мюнхен Отмар Хитцфелд и Юп Хайнкес призоваха клубното ръководство да даде дългосрочен договор на временния наставник Ханзи Флик. "Началото на месец март е идеалното време двете страни да седнат на масата и да планират бъдещето", заяви...

Gol ·

От обич: Легендарните Хитцфелд и Хайнкес притискат шефовете на Байерн

Gol

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook