21.04.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • За първи път най-успешният български медицински сериал се отправя на турне, за да посети Пловдив /14 ноември/, Стара Загора /21 ноември/ и Бургас /28 ноември/.

  • „Откраднат живот“ за първи път на турне в страната Всеки, който желае да присъства на събитието на 14 ноември в Cinema City, ще може да закупи своя билет тук.

  • След огромния интерес на публиката в Пловдив, който е първата спирка от обиколката, ще бъде отворена втора кино зала за специалната прожекция на голям екран.

  • „Точно два дни бяха нужни, за да бъдат изкупени всички билети за дългоочакваното събитие.

08/11/18 16:33

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Огромен интерес към „Откраднат живот“ в Пловдив, билетите свършиха

За първи път най-успешният български медицински сериал се отправя на турне, за да посети Пловдив /14 ноември/, Стара Загора /21 ноември/ и Бургас /28 ноември/. След огромния интерес на публиката в Пловдив, който е първата спирка от обиколката, ще бъде отворена втора кино...

DarikNews Bg ·

Огромен интерес към „Откраднат живот“ в Пловдив, билетите свършиха

DarikNews Bg

Билетите за прожекцията на "Откраднат живот" в Пловдив – изкупени за два дни

Поради големия интерес ще бъде отворена втора кино зала за всички фенове, които желаят да бъдат част от специалното събитие За първи път най-успешният български медицински сериал се отправя на турне, за да посети Пловдив (14 ноември), Стара Загора (21 ноември) и Бургас (28...

Nova BG ·

Билетите за прожекцията на "Откраднат живот" в Пловдив – изкупени за два дни

Nova BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook