30.09.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие по тази тема, който Левицата ще внесе.Теса най-разнородни, посочи Нинова и даде примери с ВиК сектора и строителството.

  • Нинова също тка заяви в Горна Оряховица, където присъства на общинската отчетно-изборна конференция на БСП, че последните скандали с видеозаписи и SMS-комуникация са не признак, а доказателство, че държавата се управлява от задкулисието.

  • Аз бих сложила на първо място случаите в областта на екологията“, конкретизира тя.

  • По повод последните арести в ГД БОП и прокурорските проверки, лидерът на БСП посочи, че трябва да се изчака решението на съда: Добри действия, добри стъпки, но трябва да чакаме окончателните осъдителни присъди.

29/06/20 22:02

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Нинова: До края на юли внасяме втори вот на тема корупция

До края на юли БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на тема корупция. Това обяви в Горна Оряховица председателят на партията Корнелия Нинова. Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие по тази тема, който Левицата ще внесе."Те са най-разнородни",...

24 chasa Bg ·

Корнелия Нинова: БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция

До края на юли БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция. Това обяви в Горна Оряховица председателят на партията Корнелия Нинова. Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие на тема корупция, който БСП ще внесе в парламента...

Faktor ·

Корнелия Нинова: БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция

Faktor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook