29.10.2020

  • Германия може да прекрачи границата от 10 000 случая на ден още следващата седмица, гласи прогнозата, изразена от председателя на Световната лекарска асоциация Франк Улрих Монтгомъри.

  • Въпреки това данните са тревожни и са причина мнозина да говорят както за втора вълна, така и за втори локдаун в Германия.

  • Сегашните показатели могат само до известна степен да бъдат сравнявани с тези от пролетта, тъй като междувременно се правят много повече тестове, респективно се установяват много повече инфекции.

  • През това време се прояви отново един от най-симптоматичните за Германия индикатори, че положението е тревожно - големите вериги супермаркети съобщиха, че пак отбелязват ръст в продажбата на някои продукти като тоалетната хартия.

18/10/20 01:10

Насред пандемията: Германците започват да се презапасяват с тоалетна хартия

"Германия може да прекрачи границата от 10 000 случая на ден още следващата седмица", гласи прогнозата, изразена от председателя на Световната лекарска асоциация Франк Улрих Монтгомъри. Сегашните показатели могат само до известна степен да бъдат сравнявани с тези от пролетта,...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook