13.11.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Тепърва стартираща своя тур из Европа, “Изживей науката” предизвика сериозен интерес сред малки и големи, а още с първата си поява в Рим, Италия, изложбата регистрира рекордните 190 000 продадени билети.

  • Както подсказва името на експозицията, нейният формат е уникален по рода си, защото позволява на хора от всички възрасти да се потопят във фантастичния свят на науката като сами влязат в ролята на учени.

  • Разработена в сътрудничество с екип от учени, физици, геолози и астрономи, изложбата съчетава научно познание и свежи предизвикателства.

  • За разлика от обичайните изложби, при които пипането на експонатите е забранено, в тази ще има над 25 съоръжения, които дават възможност да постетителите да се докоснат до част от най-великите открития на съвремието.

11/07/19 15:16

Най-големите научни открития пристигат в София в световноизвестната изложба "Изживей науката"

След изключителния успех на добилите световна слава изложби “Човешкото тяло-науката в нас” и “Живите динозаври”, Coco Agency представя в България за първи път продукцията “Изживей науката”, която отваря врати на 13 юли 2019 в The Mall на Цариградско шосе, ниво -2. Както...

Actualno ·

Най-големите научни открития пристигат в София в световноизвестната изложба "Изживей науката"

Actualno

Изложба докосва посетителите до най-великите съвременни открития

Изложба "Изживей науката" отваря врати на 13 юли и позволява на деца и възрастни да се потопят в света на науката и сами да влязат в ролята на учени. За разлика от обичайните изложби, при които пипането на експонатите е забранено, в тази ще има над 25 съоръжения, които дават...

WebCafe Bg ·

Изложба докосва посетителите до най-великите съвременни открития

WebCafe Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook