07.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Забележителен финал на творческите класове по театрални импровизации, живопис и арт квилинг Снощи в голямата зала на Читалище 15.09.1903 г. в Разлог бе открита изложба с творби на деца от Разлог и Германия.

  • Заедно с тях твориха художниците Йордан Йорданов (Разлог), Иван Арабаджиев (Стара Загора), Сабине Рейч и Ева Ковалски (Потсдам), както и Ирина Раднева (Пловдив) Творческата група е работила върху два проекта.

  • Многобройната група включва ученици от Националната художествена гимназия и от Езиковата гимназия в Пловдив, деца от школата по изобразително изкуство в Разлог и младежка група от Потсдам, Германия.

  • Тя е резултат от работата на над тридесет млади творци, работили заедно в класовете по живопис и арт квилинг, част от лятната академия за изкуство Огънят на Орфей.

14/08/19 14:21

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Над 30 млади творци от Разлог и Германия откриха съвместна изложба

Забележителен финал на творческите класове по театрални импровизации, живопис и арт квилинг Снощи в голямата зала на Читалище "15.09.1903 г." в Разлог бе открита изложба с творби на деца от Разлог и Германия. Тя е резултат от работата на над тридесет млади творци, работили...

infomreja ·

Над 30 млади творци от Разлог и Германия откриха съвместна изложба

infomreja

Феерия от звуци и багри, емоции и красота огря Разлог /снимки/

Снощи в голямата зала на Читалище "15.09.1903 г." - Разлог бе открита изложба с творби на деца от Разлог и Германия. Тя е резултат от работата на над тридесет млади творци, работили заедно в класовете по живопис и арт квилинг, част от лятната академия за изкуство "Огънят...

Blagoevgrad utre ·

Феерия от звуци и багри, емоции и красота огря Разлог /снимки/

Blagoevgrad utre

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook