26.06.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заедно със съпруга си принц Хари, очаква първото си дете тази пролет.

  • Според The ​​Express, херцогът и херцогинята от Съсекс искат да наемат бавачка от мъжки хол, която във Великобритания наричат ​​мани (от английското manny вместо nanny).

  • След раждането тя ще бъде заобиколена не само от любящото си семейство и приятели, но ще има на разположение и бавачка, която да й помага в отглеждането на кралския наследник, пише профит.бг.

  • Според Cheat Sheet, кралските детегледачи - включително тази на децата на принц Уилям и херцогиня Катрин, обикновено се обучават в Norland College в Бат, Англия.

14/03/19 20:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Мъжка бавачка ще гледа бебето на Меган и Хари

Снимка: Facebook Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заедно със съпруга си принц Хари очакват първото си дете тази пролет. След раждането тя ще бъде заобиколена не само от любящото си семейство и приятели, но ще има на разположение и бавачка, която да й помага в отглеждането...

Petel ·

Мъжка бавачка ще гледа бебето на Меган и Хари

Petel

Защо Хари и Меган търсят бавачка от мъжки пол?

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заедно със съпруга си принц Хари, очаква първото си дете тази пролет. След раждането тя ще бъде заобиколена не само от любящото си семейство и приятели, но ще има на разположение и бавачка, която да й помага в отглеждането на кралския...

Profit ·

Защо Хари и Меган търсят бавачка от мъжки пол?

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook