17.04.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • В същото време, според него, тези лаборатории „по някакъв начин наподобяват Форт Детрик в Мериленд, където американците от десетилетия работят в областта на военната биология“.

  • Запитан дали това означава, че американците разработват там биологични оръжия, Патрушев отговори: Имаме основателни причини да смятаме, че е точно така.

  • Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация отбеляза, че САЩ уверяват, че това са изследователски центрове, където американците помагат на местни учени да разработят нови начини за борба с опасни болести.

  • Патрушев призова да се обърне внимание на факта, че в света нарастват скокообразно нови биолаборатории, които са под контрол на САЩи по странно стечение на обстоятелствата главно на руската и китайската граници.

07/04/21 20:56

Москва: Лаборатории, контролирани от САЩ, правят биологични оръжия

Русия има основания да смята, че биологични оръжия се разработват в контролирани от САЩ лаборатории по целия свят. Това заяви секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев в интервю за вестник "Комерсант". Патрушев призова "да се обърне внимание...

Actualno ·

Русия с нова конспирация: САЩ разработват биологични оръжия в близост до границите ни

Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев обърна внимание на факта, че в света се появяват все повече и повече биологични лаборатории под контрола на САЩ. И по странно стечение на обстоятелствата повечето от тях са основно на руската и китайската...

Faktor ·

Русия с нова конспирация: САЩ разработват биологични оръжия в близост до границите ни

Faktor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook