22.07.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Предстои община Казанлък да купи седем електрически автобуса и четири двойни зарядни станции за тях, предаде кореспондентът на Actualno.com.

  • 4 февруари е крайния срок за подаване на оферти за участие в обществената поръчка, а в средата на месец март трябва да е ясен изпълнителят“, съобщи днес ръководителят на проекта инженер Кънчо Христов.

  • Вече са осигурени електронните информационни табла, които ще се монтират на 23-те спирки, които ще бъдат обновени през настоящата година.

  • В рамките на проекта за интегриран градски транспорт на Казанлък ще се изгради Център за управление със специализиран софтуер, ще се монтират GPS-и на електробусите, ще се въведе системата на т.нар.

11/01/19 16:40

Седем електрически автобуса ще осигурят екологичен транспорт на Казанлък

Работата по проект „Интегриран градски транспорт на град Казанлък - Етап 1“ започва през 2018-а с ремонт на участък от бул. „Розова долина“. Вече са осигурени електронните информационни табла, които ще се монтират на 23-те спирки, които ще бъдат обновени през настоящата...

Actualno ·

Седем електрически автобуса ще осигурят екологичен транспорт на Казанлък

Actualno

Модернизират градския транспорт на Казанлък със 7 електробуса и нови спирки

Казанлък ще има модерен и екологичен градски транспорт след като проектът на Общината за интегриран градски транспорт получи одобрение и финансиране по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“, приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“. Според В...

BNR BG ·

Модернизират градския транспорт на Казанлък със 7 електробуса и нови спирки

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook