14.04.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • През деня гражданите се приканват да останат в домовете, освен поради някои наложителни причини като медицински посещения, работа и упражнения на открито или разходки с домашни любимци, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

  • Словакия налага комендантски час от днес с правителствено постановление, забраняващо на жителите да напускат дома си между 20 ч вечерта и 5 ч сутринта.

  • Високият процент се дължи на много фактори, Словакия допусна няколко грешки, каза пред агенцията председателят на Асоциацията на лекарите Петер Висолайски.

  • Полицейският час е в сила до 19 март, но може да бъде удължен.

03/03/21 15:24

МЕРКИ: Словакия въвежда комендантски час

Словакия налага комендантски час от днес с правителствено постановление, забраняващо на жителите да напускат дома си между 20 ч вечерта и 5 ч сутринта. През деня гражданите се приканват да останат в домовете, освен поради някои наложителни причини като медицински посещения,...

PIK Bg ·

Словакия налага комендантски час заради пандемията

През деня гражданите се приканват да останат в домовете, освен поради някои наложителни причини като медицински посещения, работа и упражнения на открито или разходки с домашни любимци, предаде АФП. Полицейският час е в сила до 19 март, но може да бъде удължен. Словакия...

FrogNews BG ·

Словакия налага комендантски час заради пандемията

FrogNews BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook