22.07.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Днес, 10 януари, епървият официален ангажимент на херцогинята на Съсекс за 2019 г. Меган Маркъл посети благотворителната организацияSmart Works, която помага на жени в неравностойно положение да се реабилитират в обществото и да се преквалифицират.

  • Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да има публични изяви скоро, бяха обявени новите ѝ патронажни ангажименти, а тя направиизненадваща поява с още по-изненадващ избор на обувки.

  • — Rebecca English (@RE_DailyMail) 10 януари 2019 г. За събитието Меган беше облякла черна рокля по тялото на марката за бременни Hatch и светлобежов шлифер Oscar de la Renta.

  • Освен организацията Smart Works, тевключват Асоциацията на университетите от Обединените нации, тъй като по думите от изявлението на двореца Кенсингтън „Нейно Кралско Височество е силен застъпник за достъпно образование за всички“.

11/01/19 10:42

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Меган Маркъл със смели обувки и в ролята на стилист

Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да има публични изяви скоро, бяха обявени новите ѝ патронажни ангажименти, а тя направиизненадваща поява с още по-изненадващ избор на обувки. Меган Маркъл посети организацията Smart Works в Лондон, която помага на...

Edna ·

Меган Маркъл със смели обувки и в ролята на стилист

Edna

Меган Маркъл, един самостоятелен ангажимент и едни нестандартни обувки

Днес, 10 януари, епървият официален ангажимент на херцогинята на Съсекс за 2019 г. Меган Маркъл посети благотворителната организация Smart Works, която помага на жени в неравностойно положение да се реабилитират в обществото и да се преквалифицират. Предлага на дамите и...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook