29.01.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Димитър Камбуров – първият демократично избран ректор, който води политика на разширяване сътрудничеството и отваряне на Медицинския университет към Европа и света и за заслуги в здравеопазването на гр.

  • Те ще бъдат удостоени с отличието по повод празника на града – 15 август, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Варна.

  • Ивайло Василев Стоянов (Мариус Куркински) e театрален и кино актьор, режисьор и музикален изпълнител, особено известен със своите моноспектакли.

  • Камбуров получава признанието за постиженията му като учен и лекар специалист, както и за повишаване престижа на МУ „Проф.д-р Параскев Стоянов“.

14/08/19 15:19

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Мариус Куркински, проф. Милко Коларов и проф. Димитър Камбуров са новите почетни граждани на Варна

Варна. Актьорът и режисьор Мариус Куркински, композиторът проф. Милко Коларов и изтъкнатият лекар и бивш ректор на Медицинския университет проф. Димитър Камбуров са новите почетни граждани на Варна. Те ще бъдат удостоени с отличието по повод празника на града – 15 август,...

Focus News BG ·

Мариус Куркински, проф. Милко Коларов и проф. Димитър Камбуров са новите почетни граждани на Варна

Focus News BG

Мариус Куркински става почетен гражданин на Варна

Мариус Куркински ще бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Варна“, информират от Съюза на артистите в България. Актьорът ще бъде награден за изключителните му постижения в националната култура и издигането авторитета на морската столица. Отличия ще получат още...

Kafene ·

Мариус Куркински става почетен гражданин на Варна

Kafene

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook