04.03.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Това заяви пред БНР Костадин Сотиров, общопрактикуващ лекар от Пловдив.Желаещите са много, а ваксините са малко, така описа картината той.

  • „Ваксините свършиха много бързо“, отбеляза д-р Сотиров в предаването „Преди всички“ за старта на кампанията по ваксиниране срещу Covid-19 при личните лекари.

  • От РЗИ – Пловдив са раздали всички наличности, включително запазените за техните кабинети, обясни личният лекар.

  • Отчитането на имунизациите от страна на джипитата д-р Костадин Сотиров определи като сложно, защото трябва да се синхронизират различни видове софтуер, така че да работят в реално време.

23/02/21 11:16

Личен лекар: Желаещите имунизация са много, но няма достатъчно ваксини

Имунизациите са рутинна дейност за общопрактикуващите лекари. Самото провеждане на имунизацията не е проблем. Проблем сега се оказва единствено недостигът на ваксини. Това заяви пред БНР Костадин Сотиров, общопрактикуващ лекар от Пловдив. Желаещите са много, а ваксините...

DoctorOnline ·

Личен лекар от Пловдив: Желаещите има, ваксините - малко

„Ваксините свършиха много бързо“, отбеляза д-р Сотиров пред БНР за старта на кампанията по ваксиниране срещу Covid-19 при личните лекари. От РЗИ – Пловдив са раздали всички наличности, включително запазените за техните кабинети, обясни личният лекар. В списъка на д-р...

FrogNews BG ·

Личен лекар от Пловдив: Желаещите има, ваксините - малко

FrogNews BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook