28.01.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • В четвъртък вечерта директо­рът на сините Павел Колев обяви, че ако до петък ''Левски'' не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане от евротурнирите за една или две години.

  • От ръководството на Левски не успяха да намерятеобходимите пари за покриване на текущите задължения­та на клуба от 2 200 000 лева.

  • Собственикът на 35% от акциите на ''Левски'' коментира и атаката към него и Павел Колев от стра­на на един от тарто­рите на Сектор Б - Лю­бомир Костадинов - Младежа.

  • Не искам да коментирам по­вече тази тема, защо­то сме се разбрали по нея да говори само из­пълнителният дирек­тор, обясни Тити Папазов пред Ме­ридиан Мач.

01/08/20 12:03

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Левски не успя да плати задълженията, искат отсрочка

От ръководството на Левски не успяха да намерят еобходимите пари за покриване на текущите задължения­та на клуба от 2 200 000 лева. В четвъртък вечерта директо­рът на "сините" Павел Колев обяви, че ако до петък Левски не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане...

Football24 ·

Срокът за покриване на текущите задължения изтече

''Левски'' не намери необходимите пари за покриване на текущите задължения­ на клуба от 2 200 000 лева. В четвъртък вечерта директо­рът на "сините" Павел Колев обяви, че ако до петък ''Левски'' не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане от евротурнирите...

Fakti ·

Срокът за покриване на текущите задължения изтече

Fakti

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook