13.12.2019

  • Болярката Милена Стоименова вече една година похапва насекоми, с които е заменила месотов хранителното си меню.

  • Посочва, че ястията с бръмбари, молци, мравки, червеи, щурци, скакалци, ларви и т.н.отдавна са част от асортимента на много луксозни ресторанти в Европа, Азия и САЩ.

  • Едно от любимите й блюда са печени гъсеници с гарнитура от броколи и моркови.

  • През 2018 година видяла репортаж, в който синоптичката по Нова телевизия Нора Шопова разказала за това, че се храни с буболечки.

14/08/19 15:45

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Красива търновка тръгна по стъпките на Анджелина Джоли и...

Болярката Милена Стоименова вече една година похапва насекоми, с които е заменила месото в хранителното си меню. Едно от любимите й блюда са печени гъсеници с гарнитура от броколи и моркови. Твърди, че няма нищо необичайно в консумирането на буболечки и пълзящи, тъй като...

Petel ·

Красива търновка тръгна по стъпките на Анджелина Джоли и...

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook