28.03.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка: уикипедия Храмът на Гроба Господен в Йерусалим бе затворен за една седмица на фона на разпространението на коронавируса, заяви пред Ройтерс представителят на Асамблеята на католическите ординарии в Светите земи Абу Насър.

  • Първоначално се прие, че указът е валиден за една седмица, въпреки че никой не знае колко дълго ще продължи тази криза“, каза Абу Насър, пише debati.bg.

  • Още: Италия скоро ще задмине Китай по болни от коронавирус, Испания удължи извънредното положение

  • Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

26/03/20 07:37

Пандемията от коронавирус затвори Храма на Гроба Господен в Йерусалим

Снимка: уикипедия Храмът на Гроба Господен в Йерусалим бе затворен за една седмица на фона на разпространението на коронавируса, заяви пред Ройтерс представителят на Асамблеята на католическите ординарии в Светите земи Абу Насър. „Църквата на Гроба Господен ще бъде...

Petel ·

Пандемията от коронавирус затвори Храма на Гроба Господен в Йерусалим

Petel

Коронавирусът затвори Храма на Гроба Господен в Йерусалим

Храмът на Гроба Господен в Йерусалим бе затворен за една седмица на фона на разпространението на коронавируса, заяви пред Reuters представителят на Асамблеята на католическите ординарии в Светите земи Абу Насър. "Църквата на Гроба Господен ще бъде затворена от 17:00 часа...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook