14.04.2021

  • Със сигурност не мислите особено много за оцет, докато готвите.

  • Просто под ръка винаги имате една бутилка за салати и с това се изчерпва всичко.

  • Всички видове се произвеждат от широка гама съставки като вино, плодове и ориз, които ферментират и след това се разреждат с вода, за да се поддържа леко ниво на киселинност.

  • Вкус: Сладък и леко остър с карамелизирани нотки Употреби: Въпреки че е често срещано във винегретите, може да бъде малко по-силен в салата.

23/02/21 09:29

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Колко вида оцет има и как да ги използвате правилно

Със сигурност не мислите особено много за оцет, докато готвите. Просто под ръка винаги имате една бутилка за салати и с това се изчерпва всичко. Те обаче са изключително важни в кухнята, а и има наистина богат избор. Всички видове се произвеждат от широка гама съставки като...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook