18.09.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Този метод е бил ефективен при лечение на заразени пациенти, съобщава агенция Синхуа, цитирайки лекари от болницата в Ухан., предаде БНТ.

  • Техника за преливане на плазма от излекувани пациенти с коронавирус може да се окаже пробив в овладяването на епидемията, съобщава БНТ.

  • Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

  • Според Световната здравна организация няма драматична промяна в ситуацията извън Китай, въпреки значителното увеличение на смъртните случаи и заразените с коронавирус в азиатската страна.

14/02/20 08:45

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Китай откри нов метод за лечение на коронавируса

Техника за преливане на плазма от излекувани пациенти с коронавирус може да се окаже пробив в овладяването на епидемията. Този метод е бил ефективен при лечение на заразени пациенти, съобщава агенция Синхуа, цитирайки лекари от болницата в Ухан., предаде БНТ. Последните...

24 chasa Bg ·

Китай откри нов метод за лечение на коронавируса

24 chasa Bg

Китай откри нов метод за лечение на коронавируса

Техника за преливане на плазма от излекувани пациенти с коронавирус може да се окаже пробив в овладяването на епидемията, съобщава БНТ. Този метод е бил ефективен при лечение на заразени пациенти, съобщава агенция Синхуа, цитирайки лекари от болницата в Ухан. Последните...

Petel ·

Китай откри нов метод за лечение на коронавируса

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook