24.02.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Китай изпреварва Русияв областта на производството на оръжие и заема второто място след САЩ,пише германското издание Süddeutsche Zeitung.

  • Данните са на Международния институт за изследване на мира в Стокхолм SIPRI.

  • Анализаторите от SIPRI правят това заключение на базата на получени данни за периода 2015 – 2017 г. за производството на четирите най-големи китайски оръжейни производители.

  • Тези оръжейни концерни са продали оръжие на обща стойност 54,1 милиарда долара (49 милиарда евро), което е с 16 милиарда долара повече от продажбите на първите десет най-големи руски компании.

27/01/20 18:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Китай е втория най-голям производител на оръжие в света след САЩ 0

Китай изпреварва Русия в областта на производството на оръжие и заема второто място след САЩ, пише германското издание „Зюддойче Цайтунг”. Данните са на Международния институт за изследване на мира в Стокхолм SIPRI. Анализаторите от SIPRI правят това заключение на базата...

Econ ·

Китай е втория най-голям производител на оръжие в света след САЩ

Китай изпреварва Русияв областта на производството на оръжие и заема второто място след  САЩ, пише германското издание Süddeutsche Zeitung. Данните са на Международния институт за изследване на мира в Стокхолм SIPRI. Анализаторите от SIPRI правят това заключение на базата...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook