13.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Студентката Уан казва, че нейните „права са нарушени“, след като ѝ е било забранено да внася собствена храна, принуждавайки я да купува храни „със завишени цени“ вътре в парка.

  • От „Дисни” казаха пред държавната телевизия CCTV, че правилата са съобразени с повечето от тематичните паркове в Китай и с другите дестинации на Дисни в Азия.

  • Съдебният процес срещу шанхайския „Дисниленд” поставя развлекателната компания пред необходимостта от намиране на решение, тъй като такива ограничения не се прилагат в нейните американски или европейски паркове.

  • Като студенти по право (това) е наше задължение , каза Уан пред онлайн медията The Paper.

14/08/19 11:11

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Китайка съди „Дисни” заради двойни стандарти

Компанията забранява на посетителите в азиатските паркове да внасят храна Китайска студентка съди американския гигант „Дисни”, твърдейки, че налице са двойни стандарти, защото компанията забранява на посетителите на своите азиатски тематични паркове да си носят храна. Съдебният...

Nova BG ·

Китайка съди „Дисни” заради двойни стандарти

Nova BG

Китайска студентка съди "Дисни" за двойни стандарти

Китайска студентка съди американския гигант "Дисни" заради двойни стандарти, защото компанията забранява на посетителите в своите азиатски тематични паркове да си носят храна. Законовите действия, които предизвикаха широка подкрепа в социалните медии, се появяват, когато...

BNR BG ·

Китайска студентка съди "Дисни" за двойни стандарти

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook