02.12.2022

  • Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново беше въплъщение на красотата, когато се присъедини към принц Уилям на държавния банкет, проведен в Бъкингамския дворец в чест на южноафриканския президент Сирил Рамафоса във вторник вечерта, 22 ноември.

  • Кейтизбра да носи любимата тиара на свекървата си, известна с романтичното име Cambridge Lover's Knot.Скъпоценният аксесоар е част от частната колекция на кралица Елизабет Втора, която тяполучава от своята майка, кралица Мери.

  • Кралицата на Великобритания я дава като сватбен подарък на Даяна, но след развода с принц Чарлс през 1996 г. си я взима обратно.

  • За първи път принцеса Кейт сложипояса си през 2019 г. за държавна среща с тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп по време на официалното му държавно посещение в Обединеното кралство, припомнят от Hello.

24/11/22 10:32

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Кейт Мидълтън, брошката ѝ с лика на кралица Елизабет Втора и как я почете отново

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново беше въплъщение на красотата, когато се присъедини към принц Уилям на държавния банкет, проведен в Бъкингамския дворец в чест на южноафриканския президент Сирил Рамафоса във вторник вечерта,  22 ноември. Кейт избра да носи любимата...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook