28.05.2023

  • В рамките на дейностите по проекта експертите на Агенцията ще търсят нестандартни подходи, за да достигнат до потенциалните участници.

  • Национална информационна кампания „ДА РАБОТИШ (Е) ЯКО!“ попроект „Започвам работа“ - Компонент 1 „Активиране”, финансиран по Програма „Развитие на човешките ресурси” 2021-2027 г. – график област Бургас:

  • Освен това на участниците в проекта ще се предоставя информация и за предлаганите от Агенцията по заетостта услуги за насърчаване на мобилността при търсене и започване на работа, стимулиране на предприемачеството и много други.

  • Така хората, които не работят и не се обучават, ще могат да се запознаят с актуалните работни позиции в техните региони, както и с възможностите за обучение по професия или за придобиване на ключови умения.

20/03/23 11:05

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Кампанията „Да работиш е яко“ и в Бургаско, вижте къде ще са срещите

С поредица от събития, обединени под слогана „ДА РАБОТИШ (Е) ЯКО! ”, Агенция по заетостта започва национална информационна кампания за популяризиране възможностите на проект „Започвам работа” - Компонент 1 „Активиране”, финансиран по Програма „Развитие на човешките ресурси”...

Gramofona ·

Кампанията „Да работиш е яко“ и в Бургаско, вижте къде ще са срещите

Gramofona

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook