15.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Търговията във Фейсбук ще се контролира от НАП От Гугъл пуснаха обръщение, в което се казва Гугъл използва данни, за да прави услугите ни по-полезни и показва на потребителите релевантни реклами.

  • Говорител на Комисията обяви, че въпросник с редица питания е бил изпратен на двата интернет гиганта.

  • Вицепрезидентът на Фейсбук Ник Клег беше попитан на среща с медии дали са получили въпросника, но избегна даването на директен отговор.

  • Google с нови правила за политическата реклама В новата Европейска комисия Вестагер беше повишена и вече е заместник-председател.

02/12/19 23:21

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Как Фейсбук и Гугъл ползват данните ни - проверява ЕС

Европейската комисия започна проверка как Фейсбук и Гугъл позват личните данни на гражданите на Европейския съюз, пише БГНЕС. Говорител на Комисията обяви, че въпросник с редица питания е бил изпратен на двата интернет гиганта. "Проверката се отнася до това как се събират...

DarikNews Bg ·

Как Фейсбук и Гугъл ползват данните ни - проверява ЕС

DarikNews Bg

ЕС ще провери как Фейсбук и Гугъл ползват данните ни

Европейската комисия започна проверка как Фейсбук и Гугъл позват личните данни на гражданите на Европейския съюз, пише АФП. Говорител на Комисията обяви, че въпросник с редица питания е бил изпратен на двата интернет гиганта. "Проверката се отнася до това как се събират...

Actualno ·

ЕС ще провери как Фейсбук и Гугъл ползват данните ни

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook