10.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Българската народна банка публикува на своята интернет страница съвети за защита на потребителите, които ползват онлайн и мобилно банкиране.

  • Материалът съдържа практическа информация в помощ на потребителите при вземане на решение за избор на подходящ финансов продукт, както и полезни съвети за защита и разрешаване на потребителски спорове.

  • Към всеки продукт има секция с полезни съвети за потребителите на финансови услуги за какво да внимават и какво непременно да проверят, преди да ползват съответния продукт или услуга.

  • Специално място е отделено на предпазването от различни видове злоупотреби при ползването на банкови продукти - от изтичане на лични данни, през измами при теглене от банкомат до фишинг и други видове измами.

02/12/19 17:42

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Как да се защити потребителят на онлайн и мобилно банкиране - съветите на БНБ 0

Българската народна банка публикува на своята интернет страница съвети за защита на потребителите, които ползват онлайн и мобилно банкиране. Материалът съдържа практическа информация в помощ на потребителите при вземане на решение за избор на подходящ финансов продукт, както...

Econ ·

Как да се защити потребителят на онлайн и мобилно банкиране - съветите на БНБ 0

Φωτογραφία αρχείου

Как да се защити потребителят на онлайн и мобилно банкиране - съветите на БНБ

Българската народна банка публикува на своята интернет страницасъвети за защита на потребителите, които ползват онлайн и мобилно банкиране. Материалът съдържа практическа информация в помощ на потребителите при вземане на решение за избор на подходящ финансов продукт, както...

Dnevnik BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook