25.05.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Голямата прилика с Ангела Меркел даде на Урсула Ванецки възможност още от 2005 г. да се появява по телевизията или на събития като двойничка на германската канцлерка.

  • Облечена в червено сако и с кехлибарена огърлица, със светлокестенява коса, оформена в прическа каре с бретон, Урсула Ванецки може да мине за обикновена канцеларска служителка в Германия.

  • Радвам се, че нещата тогава ще бъдат малко по-спокойни - за Меркел и за мен, казва Ванецки.

  • Но сега, когато Меркел се готви да се оттегли от политиката, Ванецки ясно си дава сметка как ще се чувства, когато този ден най-сетне настъпи.

06/12/18 13:35

КЛЮЧОВИ ДУМИ

И двойничката на Меркел се пенсионира скоро

Облечена в червено сако и с кехлибарена огърлица, със светлокестенява коса, оформена в прическа каре с бретон, Урсула Ванецки може да мине за обикновена канцеларска служителка в Германия. Но когато пътува из германската столица в черна лимузина с телохранители, Ванецки...

Clubz Bg ·

И двойничката на Меркел се пенсионира скоро

Clubz Bg

Ерата на Меркел върви към края си и двойничката й се готви за отдих (Снимки)

Голямата прилика с Ангела Меркел даде на Урсула Ванецки възможност още от 2005 г. да се появява по телевизията или на събития като двойничка на германската канцлерка. 61-годишната германка е изненадана колко дълго е продължила нейната "кариера" и е облекчена, че тя отива...

24 chasa Bg ·

Ерата на Меркел върви към края си и двойничката й се готви за отдих (Снимки)

24 chasa Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook