22.02.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Съпругата на 84-годишния Ицко Финци показа бебето им (СНИМКА) “Животът с Ицко Финци е празник.Неприлича никак на делник това, което се случва в бита.

  • Актьорът ще отбележи юбилея си в четвъртък вечер на сцената на зала България с премиерата на художествено-документалния филм Уилям Шекспир“.

  • Сега имаме голяма градина във Варна, той се обучава как да копае.Кога,какво се сади, това е, което го съхранява, сподели доц.д-р Елизавета Боева, филмов режисьор и сценарист.

  • Неговото безкрайно любопитство към нови неща.Само преди няколко месеца завърши курс по испански език 4 ниво.

11/10/18 21:46

КЛЮЧОВИ ДУМИ

ИЦКО ФИНЦИ НА 85: Актьорът отбелязва юбилея си с филм и концерт

Премиерата на художествено-документалния филм "Уилям Шекспир“ ще бъде в зала "България" Ицко Финци на 85 години. Актьорът отбелязва юбилея си в четвъртък вечер на сцената на зала "България" с премиерата на художествено-документалния филм "Уилям Шекспир“. Съпругата на 84-годишния...

Nova BG ·

ИЦКО ФИНЦИ НА 85: Актьорът отбелязва юбилея си с филм и концерт

Nova BG

ИЦКО ФИНЦИ НА 85: Актьорът отбелязва юбилея с филм и концерт

Премиерата на художествено-документалния филм "Уилям Шекспир“ ще бъде в зала "България" Ицко Финци на 85. Актьорът ще отбележи юбилея си в четвъртък вечер на сцената на зала "България" с премиерата на художествено-документалния филм "Уилям Шекспир“. Съпругата на 84-годишния...

Nova BG ·

ИЦКО ФИНЦИ НА 85: Актьорът отбелязва юбилея с филм и концерт

Nova BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook