12.12.2019

  • СИМ-картите, с които е осъществяван контролът не били платени, а връзката на контролерите със сървъра е невъзможна, потвърди кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

  • Фирмата, която е изградила системата по договор с пари от фонд „Козлодуй“, е испанска, а възложител на поръчката през 2014 г. е Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

  • „Бях изключително изненадан тогава, че Министерството избра за мен една много съмнителна фирма от гледна точка на качеството и обслужването после на самото осветление“, сподели пред Радио Стара Загора кметът Живко Тодоров.

  • Зам.-министър Жечо Станков се оказа в отпуск, а за проблема на Стара Загора с управлението на уличното осветление беше току-що, вече беше разпоредил проверка по случая.

14/08/19 15:29

Испанци оставиха Стара Загора на тъмно

Стара Загора и 51 селата в общината останаха без улично осветление, след като радиоуправлението на лампите изключи. СИМ-картите, с които е осъществяван контролът не били платени, а връзката на контролерите със сървъра е невъзможна, потвърди кметът на Стара Загора Живко Тодоров....

BNR BG ·

Испанци оставиха Стара Загора на тъмно

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook