24.09.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Поставиха се доста тежки въпроси и това мисля, че е част от необходимото, за да бъдат изчистени отношенията и да се гради доверие.

  • „Тежките въпроси, които се поставиха от нас, са свързани с фигурата на министъра в оставка Нено Димов”, потвърди Искрен Веселинов.

  • Според Веселинов фигурата на Нено Димов се натоварва „с вина, за която са работили десетки длъжностни лица в продължение на много години”.

  • Това, което се случва в Перник, е върхът на айзберга на една недостатъчно ресурстно обезпечена политика във ВиК сектора, която продължава 20 години”, коментира Веселинов.

14/01/20 17:09

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Искрен Веселинов: На Коалиционния съвет се поставиха доста тежки въпроси

Те бяха необходими, за да се изчистят отношенията, смята съпредседателят на ПГ на ОП „На Коалиционния съвет се поставиха доста тежки въпроси, но това е част от необходимото, за да бъдат изчистени отношенията и да се гради доверие”. Това коментира в предаването „Плюс-Минус....

Nova BG ·

Искрен Веселинов: На Коалиционния съвет се поставиха доста тежки въпроси

Nova BG

Искрен Веселинов с горещ коментар: Прогнозирам оправдателна присъда за Нено Димов

Поставиха се доста тежки въпроси и това мисля, че е част от необходимото, за да бъдат изчистени отношенията и да се гради доверие. И тежките въпроси, поставени от нас, бяха свързани с фигурата на министъра в оставка Нено Димов. Той се натоварва с вина на десетки лица, отговорни...

PIK Bg ·

Искрен Веселинов с горещ коментар: Прогнозирам оправдателна присъда за Нено Димов

PIK Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook