19.08.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Петима министри ще отговарят на въпроси на депутати по време на редовния парламентарен контрол на Народното събрание на 12 април.

  • Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова пък ще отговаря на въпроси за ремонти на пътища и строителството на кръгово кръстовище на републиканския път I-5 между Димитровград и Хасково.

  • На един въпрос ще отговаря министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков - за мост на река Дунав между Силистра и Кълъраш.

  • Министърът на туризма Николина Ангелкова ще отчете пред депутатите постигнатите резултати за изминалия зимен сезон и ще представи мерки против некоректните туроператори.

12/04/19 11:32

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Празен парламент - петима министри отговарят на въпроси на десетина депутати (ОБНОВЕНА)

Петима министри участват в днешния парламентарен контрол. Към някои от тях питанията на народните представители са сведени до само един въпрос, докато при други те достигат до шест. В началото на парламентарния контрол обаче в залата имаше едва десетина депутати, които...

PIK Bg ·

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Празен парламент - петима министри отговарят на въпроси на десетина депутати (ОБНОВЕНА)

PIK Bg

Петима министри отговарят на въпроси в парламента

Петима министри ще отговарят на въпроси на депутати по време на редовния парламентарен контрол на Народното събрание на 12 април. Първи пред депутатите ще застане министърът на околната среда и водите Нено Димов, който ще отговаря на шест въпроса. Сред питанията към него...

DarikNews Bg ·

Петима министри отговарят на въпроси в парламента

DarikNews Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook