21.05.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • След краткия тийзър, с който Marvelповдигна завесата към новото приключение в поредицата „Отмъстителите“, феновете най-накрая ще видят пълния трейлър на дългоочакваното продължение „Отмъстителите: Краят“.

  • Безспорно предстои епична развръзка на разтърсващите събития от „Отмъстителите: Война без край“, в който Таноспредизвика смъртта на половината живи същества във Вселената.

  • Още от миналата година се вълнуваме за четвъртия и последен филм за Отмъстителите.

  • Истински филмов феномен - „Отмъстителите: Война без край“ (СНИМКИ) Дали силата на Капитан Марвелще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителитеда надделеят над Таноси Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни?

14/03/19 16:17

Зрелищен трейлър на „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО)

След краткия тийзър, с който Marvelповдигна завесата към новото приключение в поредицата „Отмъстителите“, феновете най-накрая ще видят пълния трейлър на дългоочакваното продължение „Отмъстителите: Краят“. Безспорно предстои епична развръзка на разтърсващите събития от „Отмъстителите:...

DarikNews Bg ·

Зрелищен трейлър на „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО)

DarikNews Bg

"Отмъстителите: Краят", Marvel и нов трейлър на филма

Още от миналата година се вълнуваме за четвъртия и последен филм за Отмъстителите. Ще преувеличим, ако кажем, че не ядем и не спим от вълнение, но истината е, че очакваме филма с голямо нетърпение. Преди повече от три месеца (през декември) Marvel ни пуснаха първия трейлър...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook