14.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Извинението от бижутерийната компания идва ден, след като няколко други луксозни компании се извиниха за грешки при назоваването на полуавтономните градове Хонконг и Макао, както и на самоуправляващия се остров Тайван.

  • Хонконг се превърна в особено чувствителна тема за Пекин, след като от няколко месеца финансовият център е обхванат от продемократични протести, и международните марки попаднаха под кръстосан огън.

  • Няма лично предпочитание, което да стои пред националния суверенитет, написа един потребител в китайския Туитър - мрежата Вейбо (Weibo).

  • Сваровски подчертава, че иска да продължи да изгражда хармонично общество с народа на Китай.

13/08/19 19:42

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Защо Китай се раздразни на "Сваровски", "Живанши" и "Версаче"

Австрийската бижутерийна компания "Сваровски" (Swarovski) се извини днес за това, че е "наранила чувствата" на китайския народ, след като нарече Хонконг отделна страна на сайта си и стана поредната луксозна марка, подложена на обстрел в Китай, предаде Франс прес, цитирана...

Clubz Bg ·

Защо Китай се раздразни на "Сваровски", "Живанши" и "Версаче"

Clubz Bg

"Сваровски" се извини на Китай заради Хонконг

Австрийската бижутерийна компания "Сваровски" (Swarovski) се извини днес за това, че е "наранила чувствата" на китайския народ, след като нарече Хонконг отделна страна на сайта си и стана поредната луксозна марка, подложена на обстрел в Китай, предаде "Франс прес". Извинението...

BNR BG ·

"Сваровски" се извини на Китай заради Хонконг

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook