31.10.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Ученик от 11 клас в профилираната Природо-математическа гимназия Никола Обрешков в Казанлък е с установен позитивен тест за COVID-19.

  • През последните две седмици се доказва дифузно разпространение на вирусната инфекция , което се вижда от увеличеният брой на заразените област Стара Загора.

  • Паралелката е поставена под карантина, а в гимназията се извършва крайна дезинфекция, съобщават от РЗИ.

  • Тенденцията за нарастване на заразените с коронавирус, както и от други респираторни заболявания се дължи на настъпилия есенно-зимен сезон и увеличените контакти между хората в затворени помещения, предупреждават здравните инспектори.

17/10/20 17:29

КЛЮЧОВИ ДУМИ

ЗАРАЗАТА НАСТЪПВА: Цял клас в Казанлък под карантина заради ученик с COVID-19

Ученик от 11 клас в профилираната Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" в Казанлък е с установен позитивен тест за COVID-19. Паралелката е поставена под карантина, а в гимназията се извършва крайна дезинфекция, съобщават от РЗИ. Момчето се чувства добре, предава...

PIK Bg ·

Цял клас в Казанлък е под карантина заради ученик COVID-19

Ученик от 11-ти клас в профилираната Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" в Казанлък е с установен COVID-19. Това съобщи БНТ. Паралелката е поставена под карантина, а в гимназията се извършва крайна дезинфекция, съобщават от РЗИ. Момчето се чувства добре....

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook