05.06.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Двама от участниците в погрома в столичното заведение Бесо все още не са идентифицирани, съобщи пред журналисти в Пловдив главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

  • Основната версия, по която се работи, е бизнес конфликт между собственика на заведението Емануил Лазаров, известен като Емо Негъра и негов съдружник.

  • Той уточни, че задържаните лица имат зад гърба си регистрация за престъпления от целия спектър на Наказателния кодекс, като кражби, грабежи, силови действия, унищожаване, повреждане, хулиганство.

  • Иванов добави, че засега задържаните лица не съдействат на полицията за установяването на останалите участници в престъпното деяние, въпреки, че явно се познават.

14/08/19 16:41

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Задържаните за погрома в Бесо мълчат като риби

Двама от участниците в погрома в столичното заведение Бесо все още не са идентифицирани, съобщи пред журналисти в Пловдив главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. Той допълни, че в момента, в който те бъдат идентифицирани, ще се обявят за издирване. Засега...

Plovdiv Online ·

Главсекът на МВР Ивайло Иванов: Задържаните за погрома в софийско заведение не съдействат на полицията!

Още две лица останаха за идентифициране от участниците в случая с погрома на ресторанта в София, двама са задържаните, други двама са установени и са обявени за издирване. Това каза в Пловдив главният секретар на МВР Ивайло Иванов. По думите му, за да се обявят за издирване...

PIK Bg ·

Главсекът на МВР Ивайло Иванов: Задържаните за погрома в софийско заведение не съдействат на полицията!

PIK Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook