18.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Дигитализацията на трудово-отчетните процедурии документи ще спести време и пари на работещите, работодателите и държавната администрация и така ще генерира реалноувеличение на доходите на хората и на приходите на компаниите и в държавния бюджет.

  • Около тази теза се обединиха икономически и юридически експерти, както и представители на бизнеса по време на конференция, организирана от Сдружението за модерна търговия.

  • Дигитализацията би спестила между 5 и 10 милиона на бизнеса всяка година от преки и косвени разходи, заяви Николай Вълканов, изпълнителен директор на СМТ, цитиран от money.bg.

  • Според участниците задължителни първи стъпки в тази посока са въвеждането на електронни трудови книжки, трудови досиета и болнични.

13/10/21 19:25

Е-трудови книжки, досиета и болнични искат търговските вериги

Дигитализацията на трудово-отчетните процедури и документи ще спести време и пари на работещите, работодателите и държавната администрация и така ще генерира реално увеличение на доходите на хората и на приходите на компаниите и в държавния бюджет. Около тази теза се обединиха...

infomreja ·

Е-трудови книжки, досиета и болнични искат търговските вериги

infomreja

Е-трудови книжки, досиета и болнични искат търговските вериги

Дигитализацията на трудово-отчетните процедурии документи ще спести време и пари на работещите, работодателите и държавната администрация и така ще генерира реалноувеличение на доходите на хората и на приходите на компаниите и в държавния бюджет. Около тази теза се обединиха...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook